Verslag 9 januari 2008

door 10 januari 20082008 voorjaar

Woensdag 9 januari was de eerste wedstrijdavond van dit seizoen dat we compleet waren. Ludo was ook weer teruggekeerd na een intensief trainingskamp en liet meteen zijn nieuwe Stompé-worp zien. Er werd maar liefst in 9 wedstrijden 29 keer boven de 100 gegooid, waarvan zelfs 3 keer 140 en 1 keer 180 (de tweede dus van dit prille seizoen). Het niveau lijkt per week omhoog te gaan, maar ja wat wil je ook met de eerste interland voor de deur (vrijdag 18 januari vanaf 19.00 uur bij café Schuttershof te Klein Zundert tegen Den Hout).

Ludo mocht deze avond meteen 4 partijen gooien, zodat ook hij er weer een beetje wedstrijdritme kreeg. Dat gooien ging hem prima af, maar Ludo zal binnenkort nogmaals op trainingskamp gaan en dan specifiek op dubbels gooien. Pat Henkie had net als zijn broer Ted soms wat last van concentratieverlies en omdat hij af en toe wat wilde roken, wilde het tellen niet echt vlotten. Volgende keer roken wij wel, dan kan hij tellen……Gelukkig had hij zijn ONE HUNDRED AND EIGHTY-opener bij zodat er wat spelers konden worden gestoord tijdens het gooien. De gebroeders Van Hassel waren deze avond erg wisselvallig. Ze wonnen wat en verloren wat. Ton won twee van de drie partijen en Ron won ze alle drie. Hoogste uitworp was voor Frank met 92. Ruud en Ton gooiden beiden 3 of lager en Frank (2x) en Ruud (1x) gooiden 140. Ron gooide zijn eerste 180-er van dit seizoen.   

De uitslagen:  

Frank – Ludo3-1
Ludo – Patrick2-3
Ron – Ruud3-1
Ton – Frank3-2
Frank – Ron1-3
Ron – Ludo3-0
Frank – Patrick3-2
Ludo – Ton1-3
Patrick – Ruud3-2


Ook nu was er een week later weer een versalg te lezen in de Zundertse Bode

Tweede 180-er in 2008 DC Nounauwtutter

KLEIN ZUNDERT – Het jaar is nog maar net begonnen en de tweede 180-er is gegooid. Was vorige week Pat die hem gooide, deze week was Ron de gelukkige. Voor de eerste 180-er was vorig week nog een ‘onehunderdeigty-opener’ beschikbaar gesteld, helaas voor Ron was er voor de tweede geen prijs voorhanden. Je verwacht ook niet dat wekelijks 180 wordt gegooid! Maar voor de derde 180-er zal wel een stoelmassage beschikbaar worden gesteld verwacht ik. Daar zullen we ons best eens voor gaan doen.

Ook Ludo maakte zijn rentree deze avond. Het effect van de hoogtestage was zeer duidelijk zichtbaar, zeker in 80% van de sets was hij degene die het eerst aan het dubbelen was. Ik denk dat hij iets teveel op de punten heeft getraind en te weinig op het dubbelen. Toen Ludo op het eind van de avond de rekening opmaakte het hij toch alle 4 partijen verloren, respectievelijk 2-3 (tegen Frank), 1-3 (Pat, Ton) en 0-3 (Ron). Toch zal het niet lang duren voor hij de eerste wedstrijdpunten pakt.

Ik krijg de indruk dat het niveau met de week beter wordt, iedereen wint van iedereen! Zo’n 25 keer 100, 6 keer +120, 2 keer +140 en 1 keer 180 zijn gemiddeldes waar je mee thuis kunt komen. Uitgooien van 87 (2 keer) en zelfs 92 met 2 pijlen van Frank op een normale doordeweekse dag. Ook zal de website met alle statistieken op korte termijn in de lucht gaan, op www.nounaututter.nl kunt u dan instellen als startpagina voor uw pc.

Volgende week woensdag geen interne competitie (NAC speelt thuis), maar vrijdag 18 januari 19.00 uur tegen Oud-Den-Hout in café Schutterhof. Vergeet uw nn-pas niet. Dan kunnen we eens kijken waar we staan.

Bron: Zundertse Bode 16-01-2008

Laatste nieuws

De cliffhanger
De cliffhanger

De avond begon eigenlijk 's middags. Pat Henkie stuurde vanuit de organisatie een noodkreet uit: "zijn er nog stiften?". Gelukkig reageerde Mighty Marco attent, dat hij wel stiften mee zou brengen. Daar zat helaas ook een permanent marker bij en omdat de...

De stoppen zijn gesprongen
De stoppen zijn gesprongen

Ja u leest het goed. Nog voordat er één partij gegooid was, sprongen de stoppen al in ons darthonk. Pat had een elektrische beenwarmer meegebracht, maar daar was de stroomvoorziening in de Veldstraat niet op berekend. Gelukkig bood Blues Brother de helpende hand en...

Bladblazers en bijna alles all the way
Bladblazers en bijna alles all the way

Afgelopen vrijdag was de complete organisatie geveld door ziekte, waarschijnlijk opgelopen tijdens een familiair partijtje voetbal op Sportpark Akkermolen. Diverse leden van de familie Van Hassel in twee verschillende tenues, wind, regen en diverse vriendschappelijke...

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...