Verslag 3 januari 2008

door 6 januari 20082008 voorjaar

Ondanks de drukke weken werd er op het laatste moment op donderdag de 3de januari alsnog besloten om te darten. Er waren 4 aanwezige NouNauwTutters. Maar zij speelden wel een aantal gedenkwaardige partijen. Pat gooide de eerste 180 van het seizoen en werd daarvoor door de gastheer beloond.

Ton was dit keer de gastheer en had voor koffie en koeken gezorgd. Patrick, Ruud en Ron waren de andere drie actieve darters deze avond. Een duidelijk door de feestdagen vermoeide Ludo kwam nog wel even nieuwjaar-wensen, maar had de dartpijlen thuisgelaten. In de zes partijen die gespeeld werden, werd in totaal 19 keer 100 of hoger gegooid. Er werd zelfs één keer 180 gegooid enwel door Pat (Henkie). Ton had al een halfjaar een prijs in zijn jaszak zitten voor degene die de eerste one-hundred-and-eighty zou gooien, dus die prijs was voor Pat. Een mooie bierflessenopener die telkens roept: ONE HUNDRED AND EIGHTY!!!!!!!!!   De hoogste uitworp op deze avond was voor Ron met 110. Nog opmerkelijk was dat er de hele avond niet 1 keer 3 of lager werd gegooid, dus het niveau is duidelijk stijgende.  

Hieronder de uitslagen van deze gedenkwaardige dartavond.  

Patrick – Ron0-3
Ruud – Ton3-1
Ron – Ruud3-1
Patrick – Ton2-3
Patrick – Ruud2-3
Ton – Ron3-1

Hieronder het verslag dat in de Zundertse Bode verscheen van deze avond:  

DC Nounauwtutter begint 2008 weer erg sterk

ZUNDERT – De voorjaarscompetitie is nog maar net begonnen en het begint er gelijk te nouwen in de dartclub. Na de fantastische uitgooi (154!) van vorige week van Ton had iedereen zijn pijlen maar eens extra geslepen. Ook was het duidelijk zichtbaar dat er trainingsuurtjes zichzelf terug betalen. Ik vraag me af wie er in Zundert dartlessen geeft?  

De eerste partij was er een tussen de buurtjes van de Stuivezandseweg. Na vorig jaar een aantal keren genadeloos naar huis te zijn gegooid, was nu de beurt voor Ruud. Pat accepteerde morrend zijn verlies en had het over pijlen in de beek of zo iets. Tja, het valt ook niet mee om te moeten zien dat de concurrentie steeds dichterbij komt. Er wordt geen setje meer weggegeven.

Ook Ludo was weer van de partij, maar hij was duidelijk onder de indruk van het niveau. Enigszins vermoeid vertrok hij dan ook na het zien van de eerste partij. Tweede partij was er een tussen Ton en Ron. Normaliter een makkie voor Ron, maar in 2008 zijn de kaarten geschut. Klinkende 3-1 overwinning voor Ton. Ook hier werd geopperd om wat vrije dagen op te nemen om eens serieus te oefenen. Hierna was het Pat tegen Ruud, waarbij Ron het even nodig vond om toch maar even te demonstreren dat hij het nog niet was verleerd (3-1 voor Ron). Hierna kwam de match van de avond, vooraf was er al over en weer gesms’t over het willen weten waar ik sta gevoel. Pat begon dan ook met (naar zijn eigen zeggen) goede gevoel. Dat bleek ook wel vier keer 100 en een 180, waarvan natuurlijk uitgebreid foto’s en filmpjes werden gemaakt, welke binnenkort op de website te zien zullen zijn. Maar aan het eind van de rit was het toch Ton die de match met 3-2 op zijn naam schreef.

Voor de toeschouwers 18 januari om 19.00h wedstrijd op neutraal terrein (bij Denies Klein Zundert), tegenstander DenHout 1. Vergeet je Nounauwtutterpas niet, zonder pas geen korting op de inkom.

Bron: Zundertse Bode 9-1-2008

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...