Uit en toch thuis tegen Den Bels

door 12 januari 20182017-2018

Op vrijdag 29 december speelde NouNauwtutter traditiegetrouw tegen de dames van DPV. Maar sinds dit jaar zijn zij opgeslokt door Den Bels II of gefuseerd, of opgegaan, of vermengd. In ieder geval, we speelden tegen Den Bels II, echter zij speelden thuis, maar dan wel in ons darthonk. Kunt u het nog volgen?

De eerste winst was dus al binnen, want ja, je speelt dan toch thuis terwijl het uit is. Uiteindelijk won Nounauwtutter met 9-4, de afsluitende bierronde werd gewonnen door Den Bels II, dus je kunt ook zeggen dat het 9-5 was.

Rond half 8 was de loting voor de singles 501 wedstrijden, best of 5. Er werd op twee borden gegooid, waardoor er best wat vaart zat in de avond, die wel werd onderbroken door BB die ons tracteerde op een heerlijke barbecue, en dat ging er zo tegen 22:30 uur best wel in. Ondertussen werd er lekker gegooid en wist Yvonne van Den Bels II de hoogste worp van de avond te gooien, namelijk 174. Ook dat moest even gevierd worden. Den Bels II had trouwens prima gezorgd voor de inwendige mens: gezonde snacks, ongezonde snacks en drank, zowel alcoholisch als non.

Na de 501-singles werd er een tussenstand opgemaakt, die in het voordeel uitviel van de uitploeg, die eigenlijk thuis speelde, Nounauwtutter dus (6-3). Vervolgens werden de koppels geloot. Vier partijen tac-tics, dus voor Den Bels was nog alles mogelijk. Echter ook in de koppels gingen de meeste partijen naar Nounauwtutter (3-1). 

Tenslotte werd de traditionele bierronde gespeeld. Dit was erg spannend, met beide teams een beurt of 3 op een uitworp. Uiteindelijk werd de laatste dubbel van de avond gegooid door Den Bels II. 

Vanaf deze plek nogmaals een bedankje aan Den Bels II voor de leuke en gezellige avond. De beker krijgt een mooi plekje en die is dan volgend jaar (lees eind 2018) weer inzet voor een nieuwe clash.

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...