Supergroover prolongeert titel

door 2 april 20172016-2017

Was het vorige week the Freak Evening nu leek het wel Blues Brother’s Evening. Maar liefst 7 van de 8 partijen moest Blues Brother aan het bord verschijnen, waarvan 2x om te tellen. Het leek erop dat hij schrik had, dit doordat Pat Hankey aan het bord stond om te tellen ipv Blues Brother bij de eerste partij. Niets was minder waar, Blues Brother moest eerst nog een gebakje gaan eten bij Juul, de zoon van onze Dartsfather.

De avond begon stroef omdat de borstel zoek was. Uiteindelijk bleek dat The Friek deze had weggegooid omdat hij vol zat. Voor velen een vage reden, voor Supergroover niet omdat je dit kon vergelijken met een wc bril die vol is. Dan koop je toch ook een nieuwe!!! Dit was ook de avond dat SuperGroover nog 4 punten nodig had om zijn kampioenschap te prologeren. In de 1ste partij versloeg hij The Friek met 3-1. Nog 1 te gaan. Zou het vanavond gebeuren?

Ondertussen werd ook bekend dat het aantal hits op onze website meer als 100% is. Het blijkt dat er meer mensen dan alleen nnt’ers geinteresseerd zijn in de website. Volgens Supergroover hebben we zelfs ook volgers. Het doel voor volgend jaar is om zelf een sprekende versie van de nnt’rs-website te realiseren. In partij 2 kwamen The Friek en Blues Brother aan bod. Zij gaven elkaar geen duimbreed toe. Zie hieronder een stukje van het score verloop.
60 -60, 20 – 20, 10 – 10, 5 – 5, 2 -2.
Uiteindelijk won The Friek deze spannende pot.   Prologatie kampioenschap Supergroover.
Tegenstander was Blues Brother, hij stond toch toevallig aan het bord. Je merkte dat er druk op zat (op de partij), zoun de rug van Supergroover helemaal hersteld zijn? Kon Supergroover de druk aan? Journalisten uit binnen- en buitenland waren aanwezig. Zelfs RTL7 had ruimte gereserveerd voor deze partij.
Blues brother begon heldhafting aan de partij. Supergroover moest knokken voor elk punt .Blues Brother gooide zelfs een leg uit in 7 beurten. Na 5 beurten stond Blues Brother op 88 punten. Na een tussenstop op 49 punten gooide hij deze vakkundig uit. Of waren het nu 6 beurten?? Maar uiteindelijk wist Supergroover deze partij toch te winnen met 3-1. Met andere woorden,  Supergroover is de kampioen van seizoen 2016/17. Supergroover, hierbij van harte proficiat van al je dartmaten. Hallo!!!           
Nadat de diverse plichtplegingen waren gedaan, de champagne op was, konden de overige wedstrijden plaatsvinden. Dit allemaal onder het genot van mooie Nederlandstalige muziek. Verdere hoogtepunten waren nog de 121 van Daddy Cool met een omgekeerde flight. Misschien moet Daddy dat meer doen. Hiervoor nog dank aan The Friek die hiervoor  verantwoordelijk was. De laatste partij kon nog net aanvang vinden voor de klok van 12 uur (24.00)het was namelijk 23:58, hallo. Om een of andere duistere reden viel het woord hallo regelmatig en begon de teller de scores in het Duits te vermelden. Hierdoor konden Supergroover, Blues Brother en Daddy Cool niet achterblijven. Hierop volgde hele (hilarische) gesprekken in het Duits tot en met de nasynchronisatie van de cowboyfilms van John Wayne in het Duits. Hande hogh oder ich schiesse, du bursche.             
Hieronder nog enkele foto´s waaruit blijkt dat het maken van selfies nog niet zo makkelijk is. Maar eerst de uitslagen.                

Uitslagen                
Supergroover – The Friek  3-1            
The Friek – Bluesbrother  3-1            
Bluesbrother -Pat Hankey  2-3            
Daddy Cool – The Friek  2-3            
Bluesbrother – Supergroover  1-3            
Pat Hankey – Bluesbrother  0-3            
Supergroover – The Friek  3-2            
Daddy Cool – Bluesbrother  2-3              

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...