Roedi haalt in

door 29 februari 20082008 voorjaar

Woensdag 27 februari gaat de boeken in als de eerste inhaalavond voorRoedi Fitton. Van de 6 gespeelde wedstrijden, mocht hij 4 keer aantreden. Ondanks zijn diverse trainingsstages kon hij niet echt een stempel op de avond drukken, maar hij wist uiteindelijk nog wel te winnen van Franky All The Way, tsja da’s waar broers voor zijn.

BB was zijn koffers aan het pakken om een belangrijk toernooi in Rome te gaan spelen (waarvan laten we even in het midden), Pat Hanky moest wachten op ma Hanky en datzelfde gold voor Roedi, die trouwens niet op ma Hanky moest wachten, maar op ma Fitton, maar goed, dat geheel ter zijde. Dat betekende dat Friek en Ron die nog altijd niet zijn dartnaam heeft doorgegeven eerst nog even konden uitslapen bij de tv-beelden van Quick Boys tegen NAC. Maar tegen half tien kon het feest dan toch beginnen. Pat en Roedi waren gearriveerd en de wedstrijden konden aanvangen. In die 6 partijen werd weer maar eens 25 keer 100 of hoger gegooid dus was er weer sprake van een vertrouwd Nounauwtutter-niveau. Waar Friek de ene week de hoogste uitworp liet noteren, mocht ie dit keer de kas spekken vanwege een 2 met drie pijlen. Ron die nog altijd niet zijn dartnaam heeft doorgegeven gooide nog een keer 140, dus dat kostte de anderen ook weer geld, maar ja, dat eten moet straks ook betaald worden.   Hieronder alle uitslagen:  

Patrick – Ron2-3
Ruud – Ton1-3
Ron – Ruud3-1
Patrick  – Ton3-1
Ruud – Frank3-2
Patrick – Ruud3-0


En ondanks het late aanvangstijdstip was er ook weer een verslaggever van de Bode aanwezig die de week daarop onderstaand artikel in de krant componeerde.

Friek gooit pijlen diep in het bord

ZUNDERT – Weer volop gestreden in de dartcompetitie van Nouwnaututter, helaas wederom in afwezigheid van BB, die nu wel heel erg veel wedstrijden in moet halen. Zoals gewoonlijk nauwtutter vaak tijdens de wedstrijden, zo ook afgelopen dartavond.

The Friek wist zijn eerste partij vrij eenvoudig te winnen van Roedi (3-1), die duidelijk wedstrijdritme miste. Hierna moest The Friek aantreden tegen Pat Hankey, normaal een eenvoudige partij (voor wie zeg ik niet anders ligt komende week de druk weer bij mij). Maar hoe kan het anders lopen. De eerste leg ging nog vrij eenvoudig naar The Friek. Pat Hankey, die trouwens wederom een uur te laat was (hierop moet ook een boete komen vind ik, al is het maar om de pot te spekken), had moeite om aan te haken. In de tweede leg werd taktisch gespeeld dor Pat Hankey, door het sterk vertragende spel van Pat Hankey werd The Friek volledig uit zijn spel gehaald en kwam de frustratie bovendrijven. Het viel eerst al niet mee om twee van de drie pijlen binnen de ijzeren ring te gooien. Daarna van die twee pijlen 1 in de 1 en daarna gebeurde het onvermijdelijke 1 pijl naast het bord en twee pijlen in de 1, kassa dus. Toen in de volgende beurt wederom de eerste pijl naast de ring terecht kwam en de volgende pijl weer in de 1 ging was er een lichte kortsluiting bij The Friek. Hij was bang dat zijn derde pijl uit het bord zou vallen en gooiende de pijl ongeveer tot halverwege de shaft in het bord in de dubbel 5 (je kunt maar een dubbel gegooid hebben). Roedi dook van schrik onder de tafel en gelukkig was er bij buurman Frank All The Way niemand in de woonkamer aanwezig. Met vereende krachten lukte het toch nog om de pijl uit het bord te verwijderen en kom het potje toch nog afgemaakt worden (1-3 winst voor Pat Hankey).

Verder was het de inhaaldag van Roedi, echter de resultaten vielen ietwat tegen voor hem, namelijk tegen achtereenvolgens Ron 3-1 verlies, Pat 3-0 verlies, Friek 3-1 verlies, tegen Frank All The Way 3-2 winst. Voor de volledigheid de match tussen Ron en Pat Hankey eindigde in een nipte 3-2 overwinning voor Ron, na een 0-2 achterstand.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. We houden u op de hoogte en voor de insiders kijk eens op www.nounauwtutter.nl voor het laatste nieuws.

Bron: Zundertse Bode 5-3-2008

Laatste nieuws

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...