Roedi Fitton weer terug en in topvorm

door 23 februari 20092008-2009

Zoals wel vaker was The Friek wat later aanwezig, maar het gebeurt niet vaak dat de overige darters al aan de tweede partij bezig zijn. Van horen zeggen hoorde ik dat het een ouderwetse veegpartij was van Franky Alle The Way tegen Pat Henkie. Henkie had duidelijk een zeer zwaar weekend gehad en was net weer bijgekomen, maar voordat hij was ontwaakt kon hij al weer bardienst gaan draaien met een 3-0 nederlaag.

Geen All The Way partijen vanavond, nee vandaag viel geen enkele 3-2 partij te noteren, dat is wel eens anders geweest deze competitie, voordeel is wel dat je dan wat extra wedstrijden kunt gooien, 8 stuks vandaag en voor 12 uur klaar!. We viel er vandaag een bijzondere gebeurtenis te noteren, namelijk voor de eerste keer dat een van onze darters zijn dartshirt niet aan heeft. Die eervolle vermelding gaat naar BB, in dat klassement staat hij momenteel fier bovenaan.

Naar aan lange tijd van afwezigheid stond Roedi Fitton weer voor het bord en hoe! Het eerste slachtoffer van Roedi Fitton was BB, BB wist in de tweede leg nog wel te egaliseren, maar in de resterende legs was Fitton niet meer bij te benen. De 3-1 winst voor Fitton was dan ook een logische uitslag. Roedi bleef staan voor het bord en Pat Henkie nam de handschoen op en had daar na 15 minuten al spijt van. Toen was het echter al te laat en had Pat weer een 3-1 nederlaag aan de broek.

Fitton ging even genieten van zijn rust en BB trad aan tegen The Friek. Ook die partij ging in een recordtempo, een 3-1 winst voor The Friek was het logische gevolg. Franky All The Way had zich zelf moed ingedronken, 2 flessen water welgeteld en het was zijn beurt om het Fitton moeilijk te maken. Maar echt moeilijk werd het niet voor Fitton en ook deze partij was in no-time gedaan, 3-0 winst voor Fitton die vanavond duidelijk goede zaken deed in het algemeen klassement. Pat Henkie had tot zijn partij tegen BB, slechts 1 punt gehaald uit de twee partijen die hij had gegooid vanavond, iets dat hem duidelijk werd ingepeperd door zijn buurman. Dit motiveerde hem zodanig dat hij BB geen enkele kans gaf om ook maar in de buurt van een dubbel te komen, de 3-0 winst was voor de herboren Pat Henkie.

De finale van de avond was tussen Roedi Fitton en The Friek die beiden vanavond nog ongeslagen waren. Tot de 1-1 ging het gelijk op, hierna was het The Friek die voorsprong nam, maar zijn dubbels niet gooide en steeds eindigde op de dubbel 1. Ook bij Fitton gaf het dubbelen problemen, maar toch was hij de eerste die ze wist te gooien. De 3-1 winst en winnaar in het dagklassement ging vandaag dikverdiend naar Roedi Fitton. Als toetje gooide de ontketende Franky All The Way de laatste partij tegen BB. Wederom geen enkele kans voor BB, in een veegpartij weer 3-0 nederlaag.

Het vermelden waard is wel dat Franky al 1 maand geen bier meer drinkt, tenminste bier van zichzelf, want vanavond werd hij toch duidelijk betrapt met een fles bier van iemand anders aan de lippen, gaat hij Pat imiteren? We zullen het volgende week eens in de gaten houden.

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...