Pat Henkie neemt alvast voorschot op BB-cup

door 3 oktober 20162016-2017

Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van het dartseizoen 2016/2017. Traditioneel werd de openingspartij gegooid door de organisatie, Roedi Fitten (RF) tegen Daddy Cool (DC).

Nadat DC de leiding had genomen werd de partij, op verzoek van DC even stil gelegd. DC wilde namelijk het voorlopige tussenklassement, 1ste plaats DC, via teletekst opvragen. Helaas wordt teletetekst nog niet online bijgewerkt en kon dit helaas niet voor het nageslacht worden vastgelegd.

RF bleek na deze onderbreking de sterkste en wist de partij met 3-1 over de streep te trekken.
In de volgende partij nam het Pat Hankey (PH) op tegen The Friek (TF). Dit zou een historische all the way worden. De dubbel 2 moest opgezocht worden om de partij te eindigen, helaas voor PH zat deze toch een beetje hoger dan gedacht. Maar liefst 31 keer werd er een BuitenBord genoteerd. Neemt hiermee PH al een voorschot op de BB-prijs voor het seizoen 2016/2017? Uiteindelijk wist PH te winnen zodat al de Bbtjes niet voor niets waren geweest.   In partij 6 wist TF zich goed te revancheren. Nadat hij de eerst 2 partijen verloren had wist hij de partij tegen Tripple Zero (TZ) met 3-1 te winnen.
Wilden de dubbels in de 1ste 2 partijen niet vallen, nu was het geen probleem met als hoogtepunt een uitgooi van 110.

De 1ste beker wedstrijd, RF-PH werd met 3-0 gewonnen door RF. De bekerwedstrijden worden dit seizoen op baan B gespeeld en de gehanteerde format is tictac’s.
Ook dit bleek geen probleem te zijn, er werd net zo gemakkelijk geswitched van 501 naar tictacs al dit de normaalste zaak van de wereld was.

Aan het eind bleek dat iedereen al van de nul af was ook bij alle tussenklassementen. Iedereen goed gegooid dus!!
Helaas werd 180 nog niet gegooid maar dit gaat niet lang meer duren gezien wat er op de 1ste wedstrijddag al werd gegooid.

Uitslagen:
RF-DC 3-1
PH-TF 3-2
TF-DC 0-3
PH-RF 1-3
DC-TZ 2-3
TZ-TF 1-3

Beker:
RF-PH 3-0

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...