Over complimentjes, fruitmanden en scheidsrechters

door 2 maart 20132012-2013

Dit was een avond waarin met name de scheidsrechter centraal stond. Daarnaast was het 1 maart Complimentjesdag, dus ook daar werd door de voltallige NNT-selectie graag gehoor aan gegeven. Ook werd de fruitmand van Henkie nog even kort aangehaald. Wat hadden we het weer druk.

Tijdens de eerste partij was het scheidsrechter/teller Daddy Cool die alle aandacht naar zich toe trok, want hij wilde gewisseld worden vanwege kramp. Oke, het uitgooien duurde wel wat lang, maar om na een kwartier al om een wissel te vragen….

In de tweede partij was het wederom de scheidsrechter/teller, dit keer in de persoon van Blues Brother, die de hoofdrol speelde. De organisatie vond dat er te weinig in het hout gegooid werd voor de BB-cup, dus gooide BB zijn stift in het hout. Het moest niet gekker worden.

Slecht nieuws kwam er uit het Henkie-kamp, want hij moet opnieuw onder het mes. De kaakchirurg had geconstateerd dat er nog iets niet goed zat in zijn kaak. Dat hadden wij ook al wel opgemerkt, want het leek wel of bij Pat de Hamsterweken waren begonnen.

Pat bedankte verder het team nog voor de fruitmand, niemand wist hier iets van, dit bleek dan ook sarcastisch bedoeld te zijn. Maar iemand een fruitmand geven die alleen maar vloeibaar voedsel tot zich kan nemen, is toch ook niet aardig. En om nu eerst zo’n fruitmand in een blender te doen, ja da’s weer zonde van de centen.

De hele avond (tot 12 uur) vlogen de complimentjes heen en weer. Mooie worp, goed geschreven, gij kunt wel goed bier halen Pat. Prachtig.

O ja, er werd ook nog gedart. Fitten deed goede zaken door zowel te winnen van SuperGroover als van Blues Brother, waardoor hij steviger op de tweede plek terecht is gekomen.

Ronde 6 werd afgerond, dus hieronder ook die periode-eindstand. Daarnaast werden er nog 5 andere partijen gespeeld, waarvan hieronder akte.

Uitslagen vrijdag 1 maart:

SUPERGROOVER – BLUES BROTHER3-1
PAT HENKIE – BLUES BROTHER1-3
ROEDI FITTEN – SUPERGROOVER3-2
THE FRIEK – PAT HENKIE3-1
DADDY COOL – BLUES BROTHER0-3
THE FRIEK – SUPERGROOVER0-3
ROEDI FITTEN – BLUES BROTHER3-2

Eindstand speelronde 6:

 NAAMP1P2P3P4P5TOT
1SUPERGROOVER3333315
2BLUES BROTHER3221311
3ROEDI FITTEN3131311
4THE FRIEK1331311
5PAT HENKIE331119
6DADDY COOL011125

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...