Over complimentjes, fruitmanden en scheidsrechters

door 2 maart 20132012-2013

Dit was een avond waarin met name de scheidsrechter centraal stond. Daarnaast was het 1 maart Complimentjesdag, dus ook daar werd door de voltallige NNT-selectie graag gehoor aan gegeven. Ook werd de fruitmand van Henkie nog even kort aangehaald. Wat hadden we het weer druk.

Tijdens de eerste partij was het scheidsrechter/teller Daddy Cool die alle aandacht naar zich toe trok, want hij wilde gewisseld worden vanwege kramp. Oke, het uitgooien duurde wel wat lang, maar om na een kwartier al om een wissel te vragen….

In de tweede partij was het wederom de scheidsrechter/teller, dit keer in de persoon van Blues Brother, die de hoofdrol speelde. De organisatie vond dat er te weinig in het hout gegooid werd voor de BB-cup, dus gooide BB zijn stift in het hout. Het moest niet gekker worden.

Slecht nieuws kwam er uit het Henkie-kamp, want hij moet opnieuw onder het mes. De kaakchirurg had geconstateerd dat er nog iets niet goed zat in zijn kaak. Dat hadden wij ook al wel opgemerkt, want het leek wel of bij Pat de Hamsterweken waren begonnen.

Pat bedankte verder het team nog voor de fruitmand, niemand wist hier iets van, dit bleek dan ook sarcastisch bedoeld te zijn. Maar iemand een fruitmand geven die alleen maar vloeibaar voedsel tot zich kan nemen, is toch ook niet aardig. En om nu eerst zo’n fruitmand in een blender te doen, ja da’s weer zonde van de centen.

De hele avond (tot 12 uur) vlogen de complimentjes heen en weer. Mooie worp, goed geschreven, gij kunt wel goed bier halen Pat. Prachtig.

O ja, er werd ook nog gedart. Fitten deed goede zaken door zowel te winnen van SuperGroover als van Blues Brother, waardoor hij steviger op de tweede plek terecht is gekomen.

Ronde 6 werd afgerond, dus hieronder ook die periode-eindstand. Daarnaast werden er nog 5 andere partijen gespeeld, waarvan hieronder akte.

Uitslagen vrijdag 1 maart:

SUPERGROOVER – BLUES BROTHER3-1
PAT HENKIE – BLUES BROTHER1-3
ROEDI FITTEN – SUPERGROOVER3-2
THE FRIEK – PAT HENKIE3-1
DADDY COOL – BLUES BROTHER0-3
THE FRIEK – SUPERGROOVER0-3
ROEDI FITTEN – BLUES BROTHER3-2

Eindstand speelronde 6:

 NAAMP1P2P3P4P5TOT
1SUPERGROOVER3333315
2BLUES BROTHER3221311
3ROEDI FITTEN3131311
4THE FRIEK1331311
5PAT HENKIE331119
6DADDY COOL011125

Laatste nieuws

Chat GTP, is dit nu 41 of 38 en 1 BB?
Chat GTP, is dit nu 41 of 38 en 1 BB?

Ook Chat GTP had geen antwoord op de deze vraag. Toch werd er geconstateerd dat de pijl het bord raakte, dus werd door de organisatie besloten om 41 punten te tellen. Het bleef dus nog lang onrustig. Maar niet heus. Deze avond 4 die-hards (deze week weer eens alle...

Bijna vergeten uitslagen en de return of BB
Bijna vergeten uitslagen en de return of BB

Uw razende reporter had het zo druk, dat hij geen tijd had om vrijdag 24 mei j.l. aanwezig te zijn tijdens de dartavond. Daarnaast was uw razende reporter ook vergeten om de uitslagen van deze avond te verwerken en te vermelden op deze razend actuele website. Met...

Smarties en dweilpauzes
Smarties en dweilpauzes

Als er iets is waar Smarties niet goed tegen kunnen, dan is het vocht. Want je ze smelten in de mond, maar ja die is vochtig. Stel, je hebt een darthonk waarvan het dak wat mankementen vertoond en je dus regelmatig dweilpauzes in moete lassen, zodat de baan weer droog...

Terug aan de oche
Terug aan de oche

Vrijdag 5 april jl. troffen we een oude bekende aan in ons darthonk. Franky all the Way was all the way uit Zevenbergen overgekomen om de pijlen te kruisen met een drietal andere NNT-ers. Bedankt weer Franky voor de wijze lessen, waarschijnlijk gaan we er niks mee...

De cliffhanger
De cliffhanger

De avond begon eigenlijk 's middags. Pat Henkie stuurde vanuit de organisatie een noodkreet uit: "zijn er nog stiften?". Gelukkig reageerde Mighty Marco attent, dat hij wel stiften mee zou brengen. Daar zat helaas ook een permanent marker bij en omdat de...