Oefenavond bij Ludo

door 1 februari 20082008 voorjaar

Woensdag de 30ste waren we maar met zijn drieëen om de nieuwe dartbaan van Ludo BB te bewonderen. Dat betekende tevens dat er niet voor de competitie werd gegooid, maar gewoon een bietje onderling. Daarnaast ging de Playstation Two aan, zodat Friek even zijn gitaarspel-techniek kon tonen.

Natuurlijk moesten we de nieuwe dartbaan testen en zoals je hiernaast ziet heeft BB deze baan geheel naar eigen inzicht gepimpt. BB was trouwens tijdens het gooien ook een stuk beter in vorm dan de afgelopen weken. Of kwam het omdat we niet hoefden te hoofdrekenen? Want ja een pc die de stand bijhoudt is natuurlijk wel lekker.

Na een avondje darten liet Sonja zien hoe je een echte guitar hero wordt op de Playstation. Daarna liet Friek ook zijn gitaarvirtuositeit zien, maar die liep niet helemaal gelijk aan die van de Playstation.

Al met al weer een gezellige avond, waar BB wel helaas bleef zitten met een pakje gehaktballetjes. Als we de volgende keer bij BB spelen zullen deze wel niet goed meer zijn, maar och we kunnen het altijd nog proberen.

De populariteit van onze dartclub neemt enorme vormen aan, daar zelfs deze oefensessie met electronische telling de krant haalde.

DC Nounauwtutter houdt de score electronisch bij

ZUNDERT – Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanavond was het dan zover. We (in ieder gavel enkele zekere personen) hebben moeite om de telling bij te houden, als degene die daar moeite mee hebben ook nog proberen mee te buurten dan kan het wel eens voorkomen dat hij uit de verkeerde fles drinkt. We hadden dus een try-out met het electronisch telraam bij Ludo’s place.

Speciaal voor deze keer had hij zijn bord gepimpt en dat per mail naar iedereen gestuurd. Het heeft wel gewerkt de meeste durfde het niet aan om te komen en lieten verstek gaan. Voor de dappere onder ons had hij twee zakjes gehaktballetjes met verschillende smaken gehaald. Helaas zullen we nooit weten wat de tweede smaak was, tegen de tijd dat we weer bij hem zijn zullen ze wel bedorven zijn (of hij heeft ze zelf opgegeten). Doordat we weinig spelers hadden hebben we er maar een oefenstage van gemaakt, waarbij het opviel dat Ludo in goede doen was. Dat belooft wat voor de after-carnaval-match bij Frank.

Ik vind zo’n electrisch telraam wel relaxed, je hoeft het niet na te tellen, want het klopt altijd! Er zal binnenkort we een poll op de website (www.nounauwtutter.nl) staan waar we kunnen stemmen. Het zou me verbazen dat het gepimpte bord van Ludo en Pat’s bord bij het verschijnen van het weekblad nog niet op de site te zien zijn. En dames u kunt zich nog steeds melden voor de dartclinic!

Bron: Zundertse Bode 6-2-2008

Laatste nieuws

Smarties en dweilpauzes
Smarties en dweilpauzes

Als er iets is waar Smarties niet goed tegen kunnen, dan is het vocht. Want je ze smelten in de mond, maar ja die is vochtig. Stel, je hebt een darthonk waarvan het dak wat mankementen vertoond en je dus regelmatig dweilpauzes in moete lassen, zodat de baan weer droog...

Terug aan de oche
Terug aan de oche

Vrijdag 5 april jl. troffen we een oude bekende aan in ons darthonk. Franky all the Way was all the way uit Zevenbergen overgekomen om de pijlen te kruisen met een drietal andere NNT-ers. Bedankt weer Franky voor de wijze lessen, waarschijnlijk gaan we er niks mee...

De cliffhanger
De cliffhanger

De avond begon eigenlijk 's middags. Pat Henkie stuurde vanuit de organisatie een noodkreet uit: "zijn er nog stiften?". Gelukkig reageerde Mighty Marco attent, dat hij wel stiften mee zou brengen. Daar zat helaas ook een permanent marker bij en omdat de...

De stoppen zijn gesprongen
De stoppen zijn gesprongen

Ja u leest het goed. Nog voordat er één partij gegooid was, sprongen de stoppen al in ons darthonk. Pat had een elektrische beenwarmer meegebracht, maar daar was de stroomvoorziening in de Veldstraat niet op berekend. Gelukkig bood Blues Brother de helpende hand en...

Bladblazers en bijna alles all the way
Bladblazers en bijna alles all the way

Afgelopen vrijdag was de complete organisatie geveld door ziekte, waarschijnlijk opgelopen tijdens een familiair partijtje voetbal op Sportpark Akkermolen. Diverse leden van de familie Van Hassel in twee verschillende tenues, wind, regen en diverse vriendschappelijke...