Oefenavond bij Ludo

door 1 februari 20082008 voorjaar

Woensdag de 30ste waren we maar met zijn drieƫen om de nieuwe dartbaan van Ludo BB te bewonderen. Dat betekende tevens dat er niet voor de competitie werd gegooid, maar gewoon een bietje onderling. Daarnaast ging de Playstation Two aan, zodat Friek even zijn gitaarspel-techniek kon tonen.

Natuurlijk moesten we de nieuwe dartbaan testen en zoals je hiernaast ziet heeft BB deze baan geheel naar eigen inzicht gepimpt. BB was trouwens tijdens het gooien ook een stuk beter in vorm dan de afgelopen weken. Of kwam het omdat we niet hoefden te hoofdrekenen? Want ja een pc die de stand bijhoudt is natuurlijk wel lekker.

Na een avondje darten liet Sonja zien hoe je een echte guitar hero wordt op de Playstation. Daarna liet Friek ook zijn gitaarvirtuositeit zien, maar die liep niet helemaal gelijk aan die van de Playstation.

Al met al weer een gezellige avond, waar BB wel helaas bleef zitten met een pakje gehaktballetjes. Als we de volgende keer bij BB spelen zullen deze wel niet goed meer zijn, maar och we kunnen het altijd nog proberen.

De populariteit van onze dartclub neemt enorme vormen aan, daar zelfs deze oefensessie met electronische telling de krant haalde.

DC Nounauwtutter houdt de score electronisch bij

ZUNDERT – Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanavond was het dan zover. We (in ieder gavel enkele zekere personen) hebben moeite om de telling bij te houden, als degene die daar moeite mee hebben ook nog proberen mee te buurten dan kan het wel eens voorkomen dat hij uit de verkeerde fles drinkt. We hadden dus een try-out met het electronisch telraam bij Ludo’s place.

Speciaal voor deze keer had hij zijn bord gepimpt en dat per mail naar iedereen gestuurd. Het heeft wel gewerkt de meeste durfde het niet aan om te komen en lieten verstek gaan. Voor de dappere onder ons had hij twee zakjes gehaktballetjes met verschillende smaken gehaald. Helaas zullen we nooit weten wat de tweede smaak was, tegen de tijd dat we weer bij hem zijn zullen ze wel bedorven zijn (of hij heeft ze zelf opgegeten). Doordat we weinig spelers hadden hebben we er maar een oefenstage van gemaakt, waarbij het opviel dat Ludo in goede doen was. Dat belooft wat voor de after-carnaval-match bij Frank.

Ik vind zo’n electrisch telraam wel relaxed, je hoeft het niet na te tellen, want het klopt altijd! Er zal binnenkort we een poll op de website (www.nounauwtutter.nl) staan waar we kunnen stemmen. Het zou me verbazen dat het gepimpte bord van Ludo en Pat’s bord bij het verschijnen van het weekblad nog niet op de site te zien zijn. En dames u kunt zich nog steeds melden voor de dartclinic!

Bron: Zundertse Bode 6-2-2008

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...