Nounauwtutter wint bierronde van Café Neefs

door 29 maart 20082008 voorjaar

DC Nounauwtutter heeft met een delegatie van 4 spelers vrijdag de bierronde gewonnen van het team van Café Neefs. Zoals wel vaker bewaarden de NNTutters the best voor lest. Door een tactisch sterke bezetting tijdens de bierronde wisten we de overwinning dus binnen te halen.

Dat we de wedstrijden voorafgaande aan de belangrijke bierronde niet allemaal winnend konden afsluiten mocht de pret niet drukken. Het voorspel werd door Café Neefs met 8-1 gewonnen, maar ja bij Nounauwtutter weten we op het juiste moment te pieken.

De eerste partij ging tussen Bas van den Boogaert (pa) en SuperGroover. Deze won eerstgenoemde met 3-1, waarbij laatstgenoemde de kansen op 2-2 liet liggen. De volgende partij was een treffen tussen Stan Hendrikx (ja ja broer van) en Franky All the Way. Deze won eerstgenoemde met 3-1, waarbij laatstgenoemde de kansen op 2-2 liet liggen. Daarna speelde Mark Tax tegen Pat Henkie een singlepartij. Deze won eerstgenoemde met 3-1, waarbij laatstgenoemde de kansen op 2-2 liet liggen.

Nounauwtutter miste natuurlijk BB en The Friek deze avond. Dus moest Roedi Fitten het doen tegen Mark Neefs. Maar Roedi liep tegen een 3-0 nederlaag aan. Daarna mocht SuperGroover weer aantreden, nu tegen Erwin van Gils. Maar ook deze partij werd door hem verloren met 3-1. Franky All the Way verloor vervolgens de laatste singlepartij nog van Marty van de Wouw en dus stond het 6-0 voordat we pap hadden kunnen zeggen.

Pap trakteerde ons trouwens nog op beschuit met muisjes vanwege de geboorte van Sebas van den Boogaert. Maar ook die muizen konden niet tegenhouden dat de dubbelpartijen tac-tics van Franky/Supergroover en Pat/Roedi ook verloren gingen. Tenslotte wisten Pat en Roedi hun tweede dubbelpartij wel winnend af te sluiten en was net op tijd die hatelijke nul van het scorebord.

Toen was het tijd voor de bierronde en zoals al eerder gememoreerd, die wonnen we glansrijk. Hoe later op de avond, hoe beter de pijlen vallen lijkt het wel. Broer Hendrikx wilde toch echt nog wel een keer tegen grote broer gooien, maar tegen die tijd was grote broer iets beter in vorm en dus verloor kleine broer met 3-2 van grote broer. Maar ja, zoals we bij Nounauwtutter al weten, daar zijn broers voor.

De inmiddels gearriveerde Friek won vervolgens nog een Zunderts onderonsje tegen Marty en verloor Pat nog van Stan. Toen waren bij Neste op tv al belspelletjes en schaarsgeklede dames met gsm-nummers, dus eigenlijk tijd om naar huis te gaan.

Wederom een zeer leerzame avond. Café Neefs, bedankt voor de clinic zullen we maar zeggen.

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...