Lege zakken en knipperende lampen op wc hinderen darters

door 12 april 20142013-2014

Op 11 april werd er een half uurtje eerder begonnen. Wordt dit de nieuwe format voor de komende weken?? Alleen The Friek was wat later en BB zat in Gandt (Belgie), voor een cultureel weekend.

FATW had weer gezorgd dat er een heerlijk bakske klaarstond bij aankomst in het darthonk. De avond werd gelijk geopend door de topper FATW – Supergroover. Op Supergroover bleek deze avond geen maat te staan. Hij haalde nml 15 op 15. FATW werd verslagen met 3-0. Supergroover heeft nu de koppositie overgenomen maar er zijn nog een heleboel wedstrijden te gaan.

Pat Henkie begint stilletjes aan tot zijn hoogtepunt te komen. Pat scoorde deze avond 10 op 12.  Maar ook zijn opmerking van “waarom is een week zo kort maar duurt een dag soms zolang” mocht er zeker ziin.
Ondertussen was The Friek ook binnengeslopen. Er werd gevreesd dat het tempo zou inkakken maar dit was zeker niet geval.  The Friek speelde z’n patijtjes in een voor zijn doen hoog tempo. Of zou dit komen omdat hij de nootjes op het toilet had gevonden. Misschien had the Friek deze al eerder gevonden omdat de zak al aangebroken was.

Fitten haalde deze avond 6 op 9, net als de Friek, zodat ze in punten gelijk blijven.  Fitten had nog pech dat hij een 96-uitgooi op een haar miste. FATW haalde deze avond 4 op 3, dit was altijd nog meer dan DC die 3 op 3 speelde.

Tussen de wedstrijden door werd NAC op de voet gevolgd ook werd er nog een apke geinstalleerd, pilske gedronken en chippies gegeten.
The Friek had het deze avond niet op schrijven staan. Hij sloeg herhaaldelijk een beurt over maar de laatste partij was hij toch aan de beurt. Hij kreeg het voor mekaar dat DC, nadat hij 3 pijlen had gegooid, in punten erop vooruit ging ipv achteruit.  Ook telde the Friek gewoon door nadat er 32 met dubbel 16 was uitgegooid. Misschien maakt hij te weinig teluren??? Zou dit door de nootjes komen?? Voor voor hem geldt zeker dat hij beter kan optellen dan aftrekken.

Nu we het toch over medische zaken hebben, deze avond werd het medisch dossier van Pat Henkie ook besproken. Pat was ook getest iets met de wc-gebruiken, namelijk Goh leste rol. Niet iedereen snapte dit vanaf de eerste keer.

Tenslotte waren er nog andere toiletproblemen, want waarschijnlijk is de batterij leeg van de lamp op de wc, want deze viel geregeld aan uit, waardoor de veel urinerende darters hun zakie in het donker moesten doen (en zoeken…).

In totaal werden er 11 wedstrijden afgewerkt deze avond. Kijkend naar het klassement kan gezegd worden dat de spanning toeneemt. Hoogstwaarschijnlijk eindigen alle darters binnen de eerst 10, zo dicht zit het allemaal op elkaar (niet letterlijk).

Kan iedereen de druk aan, we zullen het zien de komende weken? 

Uitslagen gespeelde wedstrijden:

Pat Henkie – SuperGroover2-3
Pat Henkie – The Friek3-1
Pat Henkie – Daddy Cool2-3
Daddy Cool – SuperGroover0-3
Daddy Cool – The Friek0-3
SuperGroover – The Friek3-0
SuperGroover – Roedi Fitten3-2
The Friek – Roedi Fitten2-3
Franky all the Way – Pat Henkie1-3
Franky all the Way – SuperGroover0-3
Franky all the Way – Roedi Fitten3-1

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...