Ja ja januari

door 1 februari 20202019-2020

Ik mocht dan december wel vergeten zijn, maar gelukkig januari niet. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe samenvatting van de afgelopen maand. SuperGroover pakte ook de tweede en de derde periode en bleef ook in januari ongeslagen in de competitie, maar werd roemloos uitgeschakeld voor de beker. De beker is inmiddels in de halve finalefase terechtgekomen. The Friek heeft daarnaast op het eind van januari de leiding genomen in het algemeen klassement. Kortom, er is weer heel wat gebeurd.

Januari 2020 kende 3 dartavonden bij Nounauwtutter. Op de allereerste avond, 10 januari, pakte SuperGroover de tweede periode en legde hij tevens de basis voor de derde. Inmiddels 22 wedstrijden ongeslagen, een vermelding waard, al schrijf ik het zelf.

Voor de beker stonden Pat Henkie en SuperGroover tegenover elkaar om de 3e en 4e plek in poule B. Uiteindelijk pakte SuperGroover die derde plek dankzij een 2-0 overwinning. Het was zo wie zo SuperGroover-night, want hij won al zijn partijen zonder een leg in te leveren. Vervolgens was hij zo slim om zich voor de andere twee avonden in januari af te melden, zodat hij ook in januari nog ongeslagen bleef. Maar die nederlaag komt steeds dichterbij.

Voor de competitie werden deze avond 8 partijen gegooid, waarvan hieronder de uitslagen.

Pat Henkie – SuperGroover0-3
Franky all the Way – SuperGroover0-3
Franky all the Way – The Friek2-3
Daddy Cool – SuperGroover0-3
Pat Henkie – The Friek0-3
Pat Henkie – Daddy Cool3-1
SuperGroover – The Friek3-0
Franky all the Way – The Friek1-3
Wedstrijddag 11, 24 januari 2020

Afmeldingen van SuperGroover en Blues Brother, maar de overige mannen maakten er een goed gevulde avond van. Een bekerwedstrijd en 9 competitie-ontmoetingen, het moet niet gekker worden. Allereerst de beker dan maar. Franky all the Way versloeg Daddy Cool met 2-0 en pakte zodoende de overwining in poule A. Daddy Cool werd hier tweede en deze twee heren zien we dus terug in de halve finales.

Vervolgens de uitslagen van de andere wedstrijden.

Roedi Fitten – Franky all the Way0-3
Daddy Cool – The Friek3-1
Pat Henkie – Franky all the Way0-3
Roedi Fitten – Pat Henkie3-1
Roedi Fitten – Daddy Cool3-0
The Friek – Franky all the Way3-2
Franky all the Way – Roedi Fitten3-1
The Friek – Roedi Fitten3-1
Franky all the Way – Daddy Cool3-1
Wedstrijddag 12, 31 januari 2020

Op de laatste dag van januari werd door 4 NNT-ers gestreden om de punten. Er moest nog 1 bekerwedstrijd worden afgerond uit de poule-fase en dat was The Friek tegen Blues Brother, ook hier een strijd om plek 1 en 2 in de poule, die door The Friek uiteindelijk werd gewonnen met 2-0.

Voor de competitie werden daarnaast nog 7 partijen gespeeld, waarbij ditmaal The Friek flink huishield en de eerste plek veroverde in de stand. Hieronder alle uitslagen.

Blues Brother – Franky all the Way1-3
The Friek – Blues Brother3-0
Pat Henkie – Franky all the Way0-3
The Friek – Pat Henkie3-0
Blues Brother – Franky all the Way0-3
The Friek – Franky all the Way3-0
Blues Brother – The Friek1-3

Hieronder de eindstanden van de poulefase voor de beker.

Poule A P S
FRANKY ALL THE WAY *244-0
DADDY COOL*222-2
ROEDI FITTEN200-4
    
Poule B   
THE FRIEK *366-0
BLUES BROTHER *344-3
SUPERGROOVER333-4
PAT HENKIE311-6

* = door naar de halve finales

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...