Het gebit van…

door 5 november 20222022-2023

Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe seizoen van start gegaan van de NNT. Allereerst vond de Algemene Jaarvergadering plaats. Hierin werd teruggeblikt op afgelopen seizoen en vooruit gekeken op het nieuwe seizoen. Voor dit seizoen zal de organisatie bestaan uit The Friek en Daddy Cool. Allereerst was er nog het dankwoord en complimenten aan de “Ouwe” organisatie, Supergroover en Pat Henkie, die vorig seizoen alles in goede banen hebben weten te leiden. Kan de “ouwe” organisatie nog wel doorgeven wat er met de koffiekan aan de hand is? Deze lekt namelijk aan de verkeerde kant. M.b.t. het nieuwe seizoen zullen er geen wijzigingen plaatsvinden op het huidige reglement, alles blijft bij het oude.

Tijdens de jaarvergadering was het al opgevallen dat Pat Henkie een nieuw opbergdoosje bij had voor zijn pijlen. Als dit het geval was dan zouden zijn pijlen wel heel klein zijn. Als snel kwam Pat met het verlossende antwoord. Het was een gebits opbergbox. Pat was heel de avond een beetje van slag aangezien zijn ondergebit recentelijk was getrokken.

Doordat er was doorgetraind werd er gelijk met ronde 1 van start gegaan. Volgens traditie werd de 1ste partij gespeeld door de nieuwe organisatoren The Friek tegen Daddy Cool. Punten scoren was geen probleem alleen de dubbel vinden was iets anders. Vooral Daddy Cool had hier problemen mee. Hij gooide namelijk meer dan 20x buiten het bord. Toch wist Daddy Cool de partij te winnen tegen de Friek die niet helemaal fit was. Dat zou de volgende dag blijken.

De 2de partij ging tussen Pat Henkie en Roedi Fitten. Beide heren zijn brildragend alleen vanavond speelden ze allebei zonder bril. Voor Pat Henkie was dit meer een probleem, hij gooide meer dan 40x naast het bord. Roedi Fitten had er minder problemen mee en wist de partij ook met 3-1 te winnen. Had Pat Henkie toch teveel last van zijn gebit? Het gebit ging in, dan weer uit, weer in enz. Regelmatig vroeg Pat advies aan zijn medespelers. De adviezen hebben zekers geholpen. Tegen The Friek moest Pat nog wel zijn meerdere erkennen 3-2 verlies maar hij wist het bord al veel vaker te raken.

Tegen twaalven werden alle stekkers eruit getrokken, ook wij hebben te maken met de energiecrisis en ging iedereen voldaan naar huis.

Supergroover was deze avond niet aanwezig omdat hij druk in de weer was met zelf bonbons maken en deze ook zelf op te eten. Supergroover wij laten ons graag verrassen door jouw overheerlijke bonbons.

Uitslagen 28 Oktober

The Friek – Daddy Cool 0-3
Pat Henkie – Roedi Fitten 1-3
Daddy Cool – Roedi Fitten 3-1
The Friek – Pat Henkie 3-2
Daddy Cool – Pat Henkie 3-0

 

Laatste nieuws

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...