De vergeten uitslagen van 12 maart

door 19 maart 20082008 voorjaar

Op 12 maart speelden we op de thuisbaan van Pat onze wekelijkse wedstrijden, maar door afwezigheid van de webstekker/SuperGroover/ZZN/Ronny Bekster (doorhalen wat niet van toepassing is) was er geen verslag gemaakt. Maar er waren natuurlijk wel uitslagen.

Daarnaast was het een hoogstaande dartavond waar Franky All the Way weer eens 180 gooide (hij gooide trouwens in totaal 14 keer boven de 100. De hoogste uitworp was voor Ton met 117.

Ruud – Ton1-3
Ton – Frank0-3
Patrick – Ton1-3
Ruud – Frank 1-3
Frank – Patrick2-3
Patrick – Ruud3-0
Patrick – Ton1-3
Ruud – Frank3-2

 Gelukkig was er weer eens iemand van de Bode zo lief om een verslag te schrijven, dus lees he huiver:

ZUNDERT – Helaas een tweetal afmeldingen vandaag, BB en onze Zanger Zonder Naam (ZZN). Ik heb begrepen dat onze ZZN onze website www.nounauwtutter.nl moest bijwerken. Het is veel werk om deze website up to date te houden voor een club waar zoveel gebeurd.

De profielen die we al enkele maanden gelden hebben ingediend zullen binnenkort online zichtbaar zijn. Het is de bedoeling dat steeds het profiel van 1 persoon per week online gezet met zijn persoonlijke darttune. Om steeds dezelfde vragen te voorkomen zullen voortaan ook alle statestieken zichtbaar zijn zodat u gelijk een totaal overzicht heeft hoeveel keer 100+, 120+, 140+, 160+ en 180 een ieder heeft gegooid, evenals de hoogste uitworpen en het aantal 3. Alle reden voor ZZN om eens een keertje verstek te laten gaan, het is hem vergeven. Volgende week is hij waarschijnlijk weer gewoon van de partij. Gelijk voor ons een kans om eens uit te vechten wie na ZZN de sterkste is. Normaliter als ZZN meedoet is er maar 1 winnaar, nu hij niet meedoet zijn er zelfs 2!

Er viel niet veel meer te egaliseren, alleen BB staat qua wedstrijden een straatlengte achter. Binnenkort mogen we bij hem een dag in de kost om alle wedstrijden te gooien die hij nog achter staat.

Het thuisvoordeel was vandaag voor Pat Hankey, het was duidelijk zichtbaar en hij had moeite met de druk die hem vooraf was opgelegd door The Friek (2 keer een 3-1 nederlaag). Hij wist wel te winnen van Roedi (3-0) en tegen Frank All The Way kwam hij ijzersterk terug na een 0-2 achterstand. Ook de broerdertwist Roedi-Frank All The Way was er een waar echt om gestreden is, eerst een 3-1 winst voor Roedi en bij de revanche een nipte 2-3 winst maar nu voor Frank All The Way. Bijzonder waren de zeer hoge scores vandaag, maar liefst 40 keer 100+ ,13 keer 120+, 5 keer 120+ en 1*180 voor Frank All The Way (2e dit jaar). Het niveau stijgt met de week. Ook de uitgooien waren van hoge kwaliteit, met 2 pijlen 87 (The Friek) en 93 (Roedi) en een klassieke 117 met drie pijlen met dubbele bull. Dat mag wel in de krant, bij deze en tot volgende week, we houden u op de hoogte.

Bron: Zundertse Bode van 19 maart 2008

Laatste nieuws

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...