De Friek en Franky Show

door 12 april 20082008 voorjaar

Afgelopen week was er weer eens een onderlinge dartavond. Iedereen was aanwezig (Pat Henkie bleek zijn longen te hebben verknald, maar ja dus hij was er maar even) en het was een Friek en Franky avond. Beide wonen alledrie hun partijen, waarbij de huidige koploper SuperGroover ook tweemaal aan de zegekar werd gebonden.

De thuisspelende SuperGroover had al snel door dat het niet echt zijn avond zou worden. Na tegen een zieke Pat Henkie met 2-0 achter te staan, wist hij deze partij nog wel om te buigen maar Franky All th Way was met 3-1 vervolgens te sterk. Als klap op de voortaan won ook Friek van hem, zelfs met 3-0. BB pikte ook nog even een leg van SuperGroover af, dus die had geen topavond. Franky won ook nog met 3-0 van BB en met 3-1 van Roedi Fitten. Ook Friek sloeg hard toe deze avond. Hij won zelfs al zijn partijen met 3-0. Gelukkig brachten de twee lage scores van Pat (3) en Ton (2) nog wat geld in het laatje en kon penningmeester SuperGroover toch nog wel een beetje lachen.   Er werd deze avond 21 keer boven de 100 gegooid in 8 partijen, dit voor de John-Frederikstads onder ons.  

Hieronder alle uitslagen  

Frank – Ludo3-0
Patrick – Ron2-3
Ruud – Ton0-3
Frank – Ron3-1
Ron – Ludo3-1
Ruud – Frank1-3
Ludo – Ton0-3
Ton – Ron3-0

Ook nu was er weer een artikel in de Bode te lezen, wat we u niet willen onthouden.

Supergroover gaat hard onderuit

ZUNDERT – Na een korte time-out is de onderlinge competitie weer opgestart, ditmaal was het thuisvoordeel voor Supergroover. Pat Hankey, die ondanks een zware longontsteking toch aanwezig was, was de eerste die op mocht treden tegen Supergroover.

Hij kwam goed uit de startblokken en stond voor met 2-0. Echter toen waren zijn pillen uitgewerkt denk ik, want hij liet Supergroover weer in de wedstrijd komen en het werd zlefs 2-1, 2-2 en 2-3 in het voordeel van Supergroover. Deze narrow escape was geen goed voorteken voor Groover die de laatste weken aan het zoeken is naar zijn vorm voor 5 jaar terug (maar ja toen kende ik zijn kwaliteiten niet). Of zou het toch het griepje van vorige keer zijn dat zijn vorm heeft weggenomen?

Of speelde misschien het huisnadeel hem parten! In zijn volgende partij was Franky All The Way zijn tegenstander. Die had de partij van Supergroover tegen Hankey goed bekeken en rook zijn kansen. De 3-1 winst in het voordeel van All The Way was dan ook een logisch gevolg. De laatste partij van de avond moest Groover aantreden tegen The Friek, de finalewedstrijd dus. The Friek ging goed van start en gooide goed geconcentreerd in zijn eigen tempo. De eerste leg was hij dan ook als eerste aan het dubbelen, hij had twee pijlen nodig voor zijn eerste leg winnend af te sluiten. De tweede leg hetzelfde beeld weer was The Friek als eerste aan het dubbelen, de dubbel twintig liep als een trein, 1 pijl voor de 2-0 voorsprong. Uit de woonkamer vanachter de pc kwamen de eerste aanmoedigingen voor Groover, die duidelijk even de weg kwijt was. Vol zelf vertrouwen begon Groover aan de derde leg. Maar ook nu was het beeld hetzelfde en weer was The Friek als eerste aan het dubbelen. Op het moment dat hij moest gooien klonk het “hij gooit hem toch niet” een stapje terug en… 3-0 voor The Friek.

Voor de overige wetenswaardigheden zie onze site www.nounauwtutter.nl, tegen de tijd dat dit krantje uitkomt zullen de standen wel zijn bijgewerkt ondanks de teleurstellingen.

Bron: Zundertse Bode van 16-4-2008

Laatste nieuws

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...