De Franky en Friek Show in de herhaling

door 17 april 20082008 voorjaar

Afgelopen woensdag had Franky weinig last van het thuisnadeel en ook The Friek pakte weer veel overwinningen. Dit ging wederom ten koste van BB, Pat Henkie en SuperGroover. Naast het feit dat BB zijn gemiddeld opschroefde, nam hij ook de leiding over in de stand om de Remia-cup. Want hij gooide ook nog snel even twee keer een lage dertiger….

Weer moesten BB en SuperGroover aantreden in de openingspot en weer werd het 3-1 voor laatstgenoemde. Daarna moest SuperGroover blijven staan,want de tweede partij was meteen raak tegen Franky All the Way. Franky was meedogeloos voor zijn buurman en versloeg hem met 3-0. Auw, dat deed even pijn. Friek won vervolgens met 3-0 van BB en Franky won van Pat Henkie.   Pat won op zijn beurt van BB en toen stond SuperGroover weer aan het bord en nu tegen Friek. De eerste leg liet hij Friek zijn hielen zien en voordat Friek in de buurt kwam van een mogelijk uitworp was de leg al voor SuperGroover. Maar daarna hervond Friek zich en draaide de partij zich. Uiteindelijk werd het dus 3-1 voor Friek. Weer was de koploper verslagen.   BB wist vervolgens nog bijna van Franky te winnen. In een zinderende 3-2-partij legde hij echter toch nog het loodje. Friek won vervolgens ook nog van Pat Henkie waarmee hij weer de dagwinnaar was met 13 punten, op de voet gevolgd door Franky All The Way.   Roedi lag lekker in de bank en verloor vanavond dus niet.  

Hieronder alle uitslagen:  

Frank – Ludo3-2
Ludo – Patrick1-3
Frank – Ron3-0
Patrick – Ton1-3
Ron – Ludo3-1
Frank – Patrick3-1
Ludo – Ton0-3
Ton – Ron3-1

En ja hoor, ook de Bode had weer iets te melden over deze gedenkwaardige avond.

Zundertse Bode 23-4: DC Nounauwtutter wederom Friek and Franky-show

ZUNDERT – Na de schitterende vertoning van vorige week was iedereen weer vol goede moed naar Franks Place. Alleen Roedi had besloten zijn krachten te sparen en lag thuis in de bank te trainen. Supergroover was vol goede moed en mocht direct aantreden tegen BB, altijd lastig. BB was uit op revance, vorige week bleef hij steken op slechts 1 punt uit 3 wedstrijden, vandaag had hij zijn zinnen gezet op 1 punt per wedstrijd.

Tegen Supergroever lukt dat 3-1 winst voor Supergroover, maar ook 1 punt voor BB. Hierna trad Supergroover aan tegen The Friek, angstgegner van Supergroever. In de eerste set was er geen kans op een dubbel voor The Friek en de 1-0 in het voordeel van Supergroover was in no time een feit. In de tweede set lichte achterstand voor de Friek die echter de eerste kans op een dubbel direct verzilverde. De derde set was een kopie van de 2e. Supergroover als eerste aan het dubbelen, maar de eerste pijl voor een dubbel was direct raak voor The Friek. Zou het dan toch weer gebeuren? Ditmaal waren er geen opbeurde woorden voor Supergroover van zijn vriendin en moest hij het echt helemaal alleen doen. De derde set ging gelijk op, de spanning was voelbaar, ditmaal voor beide spelers maar liefst 6 pijlen voor een dubbel, maar The Friek was wederom als eerste die hem gooide 3-1 winst voor The Friek.

Intussen was Pat Hankey toch nog binnengekomen, hij was net terug uit Lourdes gekomen waar hij van zijn longontsteking was genezen. Hij trad aan tegen BB en kon toch niet voorkomen dat BB ook van hem zijn setje afsnoepte. Hierna was het de beurt aan Frank All the Way voor een revance van vorige week tegen Supergroover (toen een 3-1 nederlaag). Zoals zijn bijnaam eigenlijk al aangeeft, Frank ging wederom All The Way en veegde Supergroever van de baan, weer een 3-0 nederlaag. Hoe zal onze Baz dat toch op school moeten gaan vertellen? Gelukkig komt dit krantje een week later pas uit en hebben we even de tijd om een goede reden te verzinnen.

De finale van de avond was toch wel de partij van BB tegen Frank All The Way. BB kon goed volgen en had bij een 2-2 stand verschillende kansen op de dubbel, echter Frank All The Way wist net als anders met de laatste pijl de partij uit te gooien. De stand aan de kop wordt erg spannend: Supergroever staat weliswaar nog op kop (137 punten), maar Franky All The Way is hem genaderd tot op 1 punt (136 punten) The Friek nadert met rasse sprongen (112 punten) gevolgt door Pat Hankey (101 punten) Roedi staat op 78 punten met 6 wedstrijden minder en BB staat op kop in het Remia klassement.

Voor verdere details kunt u kijken op onze website www.nounauwtutter.nl.

Bron: Zundertse Bode 23-4-2008

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...