Code 0000 en contactlenzen

door 14 mei 20222021-2022

Zender 711 kun je alleen bekijken met een pincode. En inderdaad, die is 0000. Een lekker veilig kinderslot voor onze darters dus. Ondergetekende weet van niks, want hij zit niet bij Ziggo. Kortom, de gesprekken gisteravond waren wederom van een hoog niveau. Pat Henkie had waarschijnlijk zijn lenzen verkeerd om in en als klap op de vuurpijl was de stift opeens op. O ja, en The Friek redde het niet, hij kwam later. Drama, drama, drama op de tweede dartavond van dit prille seizoen.

Ondanks dat zijn lenzen niet datgene lieten zie wat Pat verwachtte, kon hij toch 2 partijen tellen en 2 partijen gooien. Met wisselend succes. Het tellen ging goed, het gooien wat minder, hij verloor beide matches met 3-0 van respectievelijk SuperGroover en The Friek (die dus later kwam).

De eerste partij was meteen een all-the-way. Daddy Cool en Roedi Fitten maakten er een spannende pot van die eindigde in een 3-2 overwinning van Fitten. Gelukkig was Daddy Cool de penningmeester zeer gunstig gezind, want hij was deze avond de topbijdrager aan de boetepot met 17 keer Remia-cup en 22 keer BB-cup. Bedankt namens de organisatie.

Omdat The Friek later kwam, speelde SuperGroover twee partijen achtereen. Over de partij met Pat Henkie , die zijn lenzen verkeerd om in had waarschijnlijk, hebben we het al gehad, de tweede partij was een stuk moeilijker. De goed getrainde Daddy Cool (iedere dag van de week fietst hij al pijlengooiend van Zundert naar Etten-Leur en terug) maakte het SuperGroover heel moeilijk, maar uiteindelijk trok laatstgenoemde met 3-2 toch de winst naar zich toe.

Omdat de The Friek later binnenkwam, begon zijn marathon vanaf dat moment. Allereerst won hij met de keiharde cijfers van 3-0 van Roedi Fitten, om vervolgens ook Pat Henkie, die zijn lenzen verkeerd om in had waarschijnlijk, ook met dezelfde cijfers aan de zegekar te binden. Hiermee was The Friek met 6 uit 2 en een doelsaldo van 6-0 de winnaar van deze avond.

Er werd nog een extra partij gespeeld, omdat het nog geen 12 uur was, die we over twee weken mee laten tellen, zodat iedereen hetzelfde aantal wedstrijden kan overleggen. Daddy Cool versloeg Pat Henkie, die zijn lenzen verkeerd om in had waarschijnlijk, met 3-1, waarbij The Friek ditmaal dienst deed als teller.

Gelukkig hadden we nog een paar oudere stiften, maar met name de standen geschreven met de rode stift waren voor met name Pat Henkie, die zijn lenzen verkeerd om in had waarschijnlijk, slecht te lezen. Volgende keer brengt hij weer een nieuwe stift mee, heeft hij beloofd en probeert hij zijn lenzen wel in het juiste oog te gooien. Een andere eervolle vermelding gaat naar het groene boterhamtrommeltje, waar diverse nuttige hulpstukken en vervangingsmaterialen in zitten. O ja, er was ook nog iets met een kippenboer, maar daar is nu geen tiet meer voor. Ik ga afsluiten.

Al met al, weer een enerverende avond in het darthok. Tot de volgende.

Klik hier voor de statistieken en uitslagen.

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...