Bladblazers en bijna alles all the way

door 16 december 20232023-2024

Afgelopen vrijdag was de complete organisatie geveld door ziekte, waarschijnlijk opgelopen tijdens een familiair partijtje voetbal op Sportpark Akkermolen. Diverse leden van de familie Van Hassel in twee verschillende tenues, wind, regen en diverse vriendschappelijke duels (lees: schoppartijtjes). Je zou er corona van krijgen.

Maar gelukkig toch 4 matadoren aan de oche. Waarvan zelfs eentje in een origineel NouNauwTutter-shirt, iets waar Mighty Marco met jaloerse blikken naar keek. Maar goed, het werd weer een avond waar nog lang over nagemauwt zal worden. Er eindigden namelijk 5 van de 6 partijen in een “all the way”, we hadden een teller met duidelijk een snipperdag en diverse worpen waren zo goed, dat zonder bril de pijl erin zat, maar met bril niet.

En dan nu tijd voor de reclame.

Advertentie Bladblazers Snackbar

Ondertussen werd nog even uitgezocht dat het vrolijke chanson “Een beetje van dit” niet van Frizzle Sizzle (weet je wel die met die blote voeten) was maar van Vulcano (met twee interessante vrouwen en een vent met een veel te grote bril). Ook ging Mighty Marco midden in een leg naar de toilet, omdat hij dacht dat de tegenstander uit had gegooid. Zonder bril zal ie er in zeker?

Ondertussen werden de darters verwend door de prachtige klanken van Radio Valencia met op het half uur ook zeer interessante reclames. Dus, tijd voor wat reclame.

We kwamen ook tot de conclusie dat familieleden (ook al zijn het verre) die tegen elkaar darten soms moeite hebben met de vraag “wie gaat er beginnen”.  Maar uiteindelijk was de echte boodschap van deze avond:
“HIJ MOT IN DE DUBBEL!”.

“Oh, wacht even, we hebben een beller. Of we ook bladblazers verhuren?”. Nee maar wel tijd voor nog een stukske reclame.

Hieronder alle uitslagen van deze avond:

DADDY COOL – THE FRIEK2 – 3
MIGHTY MARCO – SUPERGROOVER2 – 3
THE FRIEK – MIGHTY MARCO3 – 2
SUPERGROOVER – DADDY COOL0 – 3
DADDY COOL – MIGHTY MARCO2 – 3
THE FRIEK – SUPERGROOVER2 – 3

Laatste nieuws

De stoppen zijn gesprongen
De stoppen zijn gesprongen

Ja u leest het goed. Nog voordat er één partij gegooid was, sprongen de stoppen al in ons darthonk. Pat had een elektrische beenwarmer meegebracht, maar daar was de stroomvoorziening in de Veldstraat niet op berekend. Gelukkig bood Blues Brother de helpende hand en...

Mighty Marco geeft visitekaartje af
Mighty Marco geeft visitekaartje af

Begin november was het dan zover, het debuut van Mighty Marco aan de NouNauwTutter oche (lees okkie). En dat hebben we geweten! Twee partijen, twee overwinningen en niet tegen de minsten. Allereerst werd Henkie met 3-0 aan de zegekar gebonden, later op de avond moest...

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...