BB mist 1 vakje deze avond

door 31 januari 20192018-2019

Vrijdag 18 januari begon met “van wie is die pet” Echter Pat verstond “ben der allang Pat?” Pat was al om 19.00 aanwezig en dat was weer te merken aan de overheerlijke koffie die Pat had gezet. Alle gekheid op een stokje deze avond waren er 4 spelers aanwezig, die er volle bak tegenaan moesten. De wedstrijdleiding had namelijk 9 wedstrijden ingepland. Als je dan om 19:44 begint dan helpt dit natuurlijk niet.

Het eerste kwartier moesten we namelijk de schets / tekening, mbt “van kant” van TZ nog in orde maken. Het doet goed om te horen dat deze afgelopen zondag goed ontvangen is.  TZ proficiat dat de keuze 2019 op jouw ontwerp is gevallen.  Wij zullen je, waar nodig, met raad en daad bijstaan. 

Werd er nog gegooid deze avond, jazekers!!

In de eerste pot werd al veel duidelijk voor de rest van het seizoen. TF en BB maakte er gelijk een all the way van. Meerdere keren bracht dubbel 1 de beslissing. BB had in deze partij duidelijk wat met 29 (enkele 13 dubbel 8). Zo kwam BB nogmaals uit op 29 en zelfs 129. Helaas lukte de uitgooi nu niet. Wat ook opviel was dat BB nadrukkelijk opzoek was naar de tripple 20. TF had zijn pet inmiddels afgezet. Helaas voor TZ lukte het hem niet de partij winnend over de streep te trekken.

In de volgende partij, PH-DC, werd het eerste Dirkje gegooid deze avond. DC schreef deze op zijn naam. Op een 52 uitgooi, gooide DC tripple 20. Ook bleek in deze partij dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om dubbel 1 uit te gooien. De demonstratie van de eerste partij kreeg geen vervolg.  De partij werd ook gekenmerkt door meerdere onderbrekingen omdat DC volop aan het sparkling water zat en hierdoor om een extra sanitaire stop vroeg. PH volgde dit voorbeeld maar dit had een andere oorzaak B(y)t(he)w(ay). PH wist de partij soeverein te winnen met 3-1.

Onder de partijen door werd er regelmatig gefilmd.  Mochten de betrokkenen hier bezwaar tegen maken dan kan dit schriftelijk gemeld worden bij de organisatie.

De laatste partij, was net als alle andere partijen, spannend tot aan de laatst gegooide pijl.  De partij tussen PH en BB werd gewonnen door BB, na een spannende 5e leg die was uitgekomen wie het eerst dubbel 1 zou gooien.  BB kwam de eer toe om deze te gooien en zodoende voorkwam hij dat PH met 9 op 3 naar huis zou gaan. Helaas lukte het BB niet om elk vakje gevuld te krijgen, alles gegooid deze avond behalve 180!

Wensen wij PH nog beterschap! Waarschijnlijk een koutje gepakt, insiders weten waarom, want waarom zou je anders 8 keer achter elkaar niezen.

Uitslagen 21 Jan

  • BB-TF  3-2
  • PH-DC 3-1
  • BB-DC 2-0 (beker)
  • TF-PH 1-3
  • DC-TF 2-3
  • DC-BB 3-1
  • BB-PH 3-2

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...