Afwasmiddel

door 10 december 20162016-2017

Vanavond waren 4 darters aanwezig, namelijk TF, PH, TZ en DC. Het opgestelde wedstrijdschema suggereerde dat er sprake was van een Europees toernooi. Schema voorzag in een thuis en uit wedstrijd. Zouden de uitgescoorde legs, benen, ook dubbel tellen?

TZ kreeg bij binnenkomst zijn 1ste teleurstelling al te verwerken. Wat was er gebeurd met zijn Sinterklaas kado? Reden was duidelijk en voor ieder begrijpelijk, aangezien er geen risico kon worden genomen met de houdbaarheidsdatum, was vorige week al besloten, door de toen  aanwezige, om de kado’s, van TZ ook al te consumeren.

Na deze uitleg sprak TZ zijn dankwoord uit, aan diegene die zijn Sinterklaas kado hadden geconsumeerd, en had alle begrip dat hij naast zijn Sinterklaas kado pakte. De 1ste partij werd in etappes afgelegd. De aanwezige stiften werkten namelijk nagenoeg niet. Er zal contact opgenomen met de stiftensponsor om dit in de toekomst te voorkomen. TF was zo goed om even op en neer naar huis te hollen voor afwasmiddel, zie foto,en nieuwe stiften. Deze stiften zijn gesponsord door v Heesteren, waaarvoor onze dank. Uiteindelijk werd de partij door DC met 3-1 winnend afgesloten.   De 2de partij TZ – TF. Deze werd door TZ met 3-1 gewonnen. TZ was al met een overwinningsgevoel binnengekomen kon hij dit heel de avond vasthouden?

3de partij PH – TZ. Een 3-0 overwinning voor TZ maar wat was er gebeurd als de benodigde dubbel 1 wel in de dubbel 1 was gevallen en niet in de dubbel 20? PH zat er een aantal keren kort bij maar helaas het lukte niet om de juiste dubbel te gooien. Wel was al te zien dat de nieuwe Phil Taylor pijlen goed in de hand lagen.   Daarna PH-DC, PH won deze partij met 3-0. De 2de leg, been, was magistraal van PH. In 7 beurten en met een uitgooi van 98 wist PH deze te winnen. Het viel nu ook op dat PH regelmatig rek & strek oefeningen deed. Waarom? Of kwam dit door een weekje metsen?   Nadat de heen wedstrijden waren gepeeld volgde nu de terug wedstrijden. DC won nu met 3-0 van TF. TF zit er serieus over te denken om zijn anti muis arm therapie weer op te pakken, zie foto 2. Let ook op details. Fles op de bar!

TF-TZ werd 2-3 en weer was daar weer het overwinningsgevoel van TZ. Maar soms ook een beetje frustratie omdat de >100 maar niet wilde vallen. PH nam het hierna op tegen TZ, en tegenstelling van de 1ste partij won nu PH met 3-2. Doordat er heel de avond een strak schema werd aangehouden kon TF zelfs voor de 5de keer aan het bord verschijnen nu tegen de voor hem, deze avond, onbekende speler PH. PH won met 3-1  Redenen zijn de nieuwe pijlen/zelfvertrouwen van PH en het gemis van de anti muis terapie van TF.  

Uitslagen:
TF-DC 1-3
TZ-TF 3-1
PH-TZ 0-3
PH-DC 3-0
DC-TF 3-0
TF-TZ 2-3
TZ-PH 2-3
TF-PH 1-3  

O ja, omdat vanavond de laatste partij van de 3de speelronde was gegooid, werd ook bekend dat SuperGroover deze 3 ronde winnend had afgesloten met de maximale score van 18 punten.

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

7.52
7.52

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan...