7.52

door 14 mei 20232022-2023

Waren the all the ways vorige keer nog uitzondering, vanavond was het meer de regel. De avond begon met 3 plus 1 darter. Jawel dieje ene is Pat. Pat was vooral aanwezig voor de geestelijk support. Eind mei wordt Pat geopereerd aan zijn oog, en hopelijk kan zich dan weer 100% op het darten gooien.

Supergroover had de hond op tijd uitgelaten en had zelf de tijd om met de fiets naar het darthonk te komen. Roedie Fitten en Pat Henkie waren ook op tijd zodat we op tijd konden beginnen. Alles werd bijgevuld maar helaas misten we een belangrijk ingredient. Bier! Maar dit werd vakkundig opgelost door DC. Even op en neer naar huis en het was weer opgelost.

Het bleek dat er veel was geoefend de laatste 2 weken. Zo werd er zelfs 140 gegooid (Roedi Fitten), 3x boven de 120 (Daddy Cool) plus een aantal keren boven de de 100. Zoals aangegeven veel “all the ways”, namelijk 75% van de reguliere partijen. De spanning was dan ook regelmatig te snijden. En de dubbels werden dan ook regelmatig geraakt. Dubbel 1 was lange tijd niet van toepassing.

Een van de hoogtepunten was de 84-uitgooi van Supergroover. Daddy Cool dacht nog kans te hebben maar dit bleek ijdele hoop. Supergroover gooide deze parij vakkundig uit. Daarnaast gooide Roedi Fitten nog bijna 180, helaas werd het 140. De laatste pijl miste op een haar na de tripple 20.

Als afsluiter nog een extra partij tussen Pat Henkie en Daddy Cool. Ondanks het goed tegenspel van Pat toch een 3-1 overwinning voor Daddy Cool.

Je zult je misschien afvragen wat betekend nu de 7.52? Dit was de tijd die Daddy Cool nodig had om het bakske bier te halen. Weddenschappen werden ingezet op een tijd van 8 minuten. Hier werd dus ruimschoots onder gebleven.

O ja de uitslagen:

Roedi Fitten – Supergroover1-3
Daddy Cool – Roedi Fitten2-3
Supergroover – Daddy Cool3-2
Supergroover – Roedi Fitten2-3
Pat Henkie – Daddy Cool1-3

Laatste nieuws

De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste
De Leste voor seizoen 22-23 en meteen de drukste

Alle 5 darters waren aanwezig, dit omdat Supergroover toch de juiste prio's had gesteld. Even geen repetitie maar lekker (ontspannen) darten. Zoals gewoonlijk werd er afgetrapt met een heerlijk bakje koffie, inclusief drap. De oplossing kan zijn om de nieuwe kan te...

Dubbel 1 het madhouse
Dubbel 1 het madhouse

Eerst een huishoudelijke mededeling. Werd er in het vorige verslag nog melding gemaakt dat de problemen met het koffiezet apparaat zijn opgelost, kan ik nu melden dat dit niet zo is. Dus er kan gesponserd worden voor een nieuw koffiezet apparaat. Vrijdagavond, 9 juni...

He’s back
He’s back

Sinds 25 November uitgeschakeld door een dop van een fles. Ik hoor jullie al denken een kroonkurk van een flesje Lager!! Nee hoor het was een afsluitdop van een sport cq fruitdrankje. Na diverse smeersels /pillen / oogdruppels en een piratenlapje werd er toch besloten...

Ziet hij het nu of niet
Ziet hij het nu of niet

28 April werd er weer volop gedart. Eerst werden de actualiteiten doorgenomen. Zo werd gecontateerd dat de Bode steeds dunner word maar de bezorgers steeds dikker!? Ook werd de Zundert 4 aan een test onderworpen en goedgekeurd. Daddy Cool ziet zijn volgend leven wel...